Három hónap alatt százezerrel egymilliót keresni nem rossz hozam, ugye?

hirdetés
2014 november 24., 10:18
comments 36
ad

A BudaCash Brókerház országos versenyen keresi a Tőzsdekirályt, vagyis azt a hobbiból vagy professzionálisan tőzsdéző karvalycápafarkast, aki három hónap alatt a legnagyobb hozamot éri el náluk - élesben! Hogy a szokásosnál is nagyobb tétje legyen a trade-eknek, a győztes egymillió, a második helyezett félmillió, a harmadik pedig negyedmillió forint nyereményre is számíthat, a számláján elért hozamon felül, persze.

photo_camera Vigyázz, pénz!

A Buda-Cash Brókerház Zrt. a TőzsdeKirály 2014 versenyben résztvevők napi eredményeit folyamatosan közzéteszi a honlapján, valamint a MetaRadar oldalán a verseny után publikálják a kiválasztott legjobb versenyzők kereskedéseit. Hogy miért éri ez meg a BudaCashnek? Hát mert olyan rafináltak, hogy fejvadászat helyett ezzel a versennyel keresik azokat a tehetséges tőzsdejátékosokat, akiknek a verseny végeztével üzleti partneri lehetőséget is felkínálnak. Vagyis a majdani Tőzsdekirályok sok-sok tőzsdéző által követhető stratégaként dolgozhatnak, ha beválik stratégiájuk.

Ez a gyakorlatban így néz ki: a MetaRadar szolgáltatást választó ügyfeleknek lehetőségük van saját számlájukon lekövetni a közzétett, verseny utáni kereskedési aktivitásokat, kiválaszthatják a követendő kereskedőt és azt is meghatározhatják, hogy tőkéjük milyen arányban kövesse a kereskedő kötéseit és meddig. Ezzel választott "gurujuk" valós kereskedése megvalósul a saját számlájukon is. Az ügyfelek követési aktivitásából generált forgalom után a követett résztvevőt a brókerház a forgalom arányában díjazza. Ez a díjazás attól függ, hogy az adott időszakban sikeres volt a stratégia vagy sem - ha nem, nincs díjazás. Tehát az elszámolás alapja a forgalom, de csak akkor, ha az adott időszakban a lezárt ügyletek eredménye pozitív. A verseny győztesei és a partnernek kiválasztott tőzsdézők persze nem feltétlenül ugyanazok lesznek. Ha a verseny idején pörögnek a piacok, magas kockázatvállalással lehet a legnagyobb hozamot elérni. Az egység sugarú tőzsdéző viszont - aki később a BudaCash kiválasztottjait, mint gurukat követhet majd - nem kockázatot akar, hanem stabil hozamot, akkor is, ha épp olyan időszakot élünk, amikor tucatjával ugranak ki a toronyházak ablakain a brókerek. Neki nem az eseti nagy szakítás, hanem a folyamatos biztos hozam a fontosabb. A honlapon kizárólag azon eredmények publikálására kerülhet sor, melyeknél a tőkére vetített hozam a verseny végén meghaladja a verseny időszaka alatt a tőkére vetített legnagyobb veszteség (legnagyobb tőkevisszaesés) abszolút értékét. A jelentkezés határideje november 26., a részvételhez egy százezer forintos minimális (de inkább 300 ezer forint ajánlott) induló tőkére és egy BudaCash MetaTrader számlára van szükség. Részletek a versenyről, jelentkezési form itt, amíg töltöd, indítsd el hangulati aláfestésnek ezt a klasszikust:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.