Kiütötte ellenfelét a Barcelona és a Chelsea, utolsó perces győzelmével életben maradt a Manchester City

sport
2014 november 25., 21:50
comments 11

E-csoport:

CSZKA Moszkva–AS Roma 1:1 (0:1)
Manchester City–Bayern München 3:2 (1:2)

A Roma a veterán Totti góljával sokáig vezetett a CSKA Moszkva vendégeként, de a végén Berezutszki kiegyenlített. A másik meccsen az eddig bénázó Manchester City végül Sergio Agueró mesterhármasával megverte a Bayern Münchent. A Bayern 12 pontos, már továbbjutott, míg mögötte három ötpontos csapat tömörül.

F-csoport:

APOEL–FC Barcelona 0:4 (0:2)
Paris Saint-Germain–Ajax Amsterdam 3:1 (1:0)

Nyert a két nagycsapat, Messi mesterhármasával túlszárnyalta Raúl eddigi rekordját, már ő a legeredményesebb a BL-ben, Suarez is megszerezte első gólját a katalánoknál a jóval gyengébb ciprusi bajnok ellen. A PSG Cavani és Ibrahimovics góljaival verte az erőtlen Ajaxot. A két győztes már továbbjutó, és végül Barcelonában rendezheti le egymás között a csoportelsőséget.

G-csoport:

photo_camera John Terry (Chelsea) éppen gólt fejel a Schalkénak. (MTI/AP/Martin Meissner)

Schalke 04–Chelsea 0:5 (0:3)

Mourinho Chelsea-je egyre brutálisabb, nagyon elintézte a Schalkét. Az utolsó fordulóban a németeknek verniük kellene kell a szlovén Maribort, és reménykedniük, hogy az angolok nem eresztenek le a portugál Sporting ellen. (A Sporting-Maribor meccset később játsszák.)

H-csoport:

Sahtar Donyeck–Athletic Bilbao 0:1 (0:0)
BATE Boriszov–FC Porto 0:3 (0:0)

A nyugat győzedelmeskedett a kelet otthonában. A Porto és a Sahtar már továbbjutott, az utolsó forduló formalitás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.