Kekszlopáson ért fiút kísértek vissza a rendőrök a tiszakeszi iskolába

bűnügy
2014 november 28., 11:22
comments 175

2014. november 27-én 14 óra 15 perckor rendőrök kísértek vissza egy 13 éves fiút az általános iskolába Tiszakesziben. A fiú egy helyi boltból próbált meg ellopni egy csomag kekszet, mikor a rendőrök tetten érték.

photo_camera Forrás: police.hu

A police.hu híre szerint, miután a járőrök felvették a kapcsolatot a helyi általános iskola vezetőjével, és meggyőződtek róla, hogy a fiúnak az iskolában lenne a helye, visszakísérték az intézménybe.

photo_camera Forrás: police.hu

A törvény szerint, a rendőr azt a 14. életévét be nem töltött tanulót, aki nagykorú kísérete nélkül, vagy hivatalos igazolás nélkül marad távol tanítási napon a tanítási órától vagy az iskola által szervezett kötelező foglalkozástól, az iskola vezetőjéhez kísérheti.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.