A hős német juhászkutya életét áldozta gazdáinak védelméért

ÁLLAT
2014 december 01., 19:22
comments 47

Az Egyesült Államokban, Atalantában még pénteken egy közlekedési incidens után támadt egy fegyveres egy család autójára. Miután a két autó majdnem összeütközött, a Ford feldühödött vezetője a Chevrolet Suburban után eredt, amiben egy család utazott. Amikor megálltak, a támadó kiszállt az autójából, és lőni kezdett.

Ekkor azonban a család Noah névre keresztelt német juhászkutyája az ablakhoz ugrott, és felfogta a golyót, megmentve ezzel a kocsiban utazó anyát és gyerekeket.

kutya

Az egyik golyó a kutyát találta el, egy másik széttörte az autó szélvédőjét. Egy szemtanú a hatóságoknak arról beszélt, hogy a kutya megmentette a gyerekek életét.

A helyszíni biztonsági kamerák azt rögzítették, ahogy a sebesült kutya a parkoló mellett lévő üzletek mögé fut, hogy elbújjon. Itt halt meg nem sokkal később.

A támadó elmenekült a helyszínről, a georgiai rendőrség most nagy erőkkel keresi. A család embertagjai közül senki nem sérült meg. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.