Egymilliós bankkártya lehet az idei karácsonyfád csúcsdísze

hirdetés
2014 december 05., 10:41
comments 36
ad

Felmerült benned a hirtelen gondolat, hogy ideje lenne moziban megnézni az Éhezők Viadalának legújabb, grandiózus epizódját A Kiválasztottat? Most segítünk jól dönteni, és adunk némi motivációt, hogy biztosan felkelj a fotelből.

s21

Első körben itt van maga a nagybetűs mozifilm, ami eddig kaszált a jegypénztáraknál, már átrobogott a kétszázmillió dolláros összbevételen, és nem kérdés, hogy meglesz a háromszáz. Ennyi légy pedig ritkán téved, és még a fanyalgó kritikusok gyűjtőoldalam, a Rotten Tomatoes is 66 százalékos minősítést adott a filmre. (Az náluk jó sok.) Kicsi hát rá az esély, hogy csalódottan botorkálj ki a moziteremből, amikor elindul a stáblista.

Valamint:

  • A főszereplő Jennifer Lawrence remek játéka, és igéző tekintete
  • Hölgynézők számára: a műfaj kötelező férfi főhősei
  • A fizika határain messze túlmutató íjászjelenetek
  • Ez az egyetlen értelmes sci-fi kalandfilm idén decemberben
  • A látvány: 125 millió dolláros költségvetéssel sikerült lenyűgöző képi világot alkotni

Ám ha mégsem jönne be Katniss Everdeen heroikus küzdelme, és csak egy sikeres regényről lehúzott újabb bőrnek tartod az Éhezők Viadalának filmverzióját, nos; akkor is akad egy nyomós érv amellett, hogy elkísérj egy lelkesebb mozirajongót. Pontosabban szólva egymilliónyi nyomós érv!

Itt jön a képbe a hazai fejlesztésű, mindennapokat leegyszerűsítő Simple névre keresztelt alkalmazás. Ha megnézted A Kiválasztottat, vagy annyira motivált állapotban vagy már, hogy rohansz a moziba, töltsd le az Androidra és iOS-re egyaránt elérhető ingyenes applikációt, majd belépve regisztráld jegyed sorszámát.

Ennyit kell tenned csak, hogy az esélyesek táborába kerülj, akik közül a legszerencsésebb egymillió forinttal gazdagodik majd, egyedi, fecsegő poszátát ábrázoló bankkártyára feltöltve. A fődíj mellett kecsegtető még a három Samsung ajándékcsomag is, amiben Gear S okosórát valamint egy Samsung Galaxy S5 mobilt találnak majd a kisorsoltak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.