Értelmiségi játékossal vezekel minden korábbi bűnéért a Való Világ

bulvár
2014 december 11., 15:27
comments 89

Kedves olvasók, el se kezdjék, de ha már a cím láttán elkezdték, akkor azonnal fejezzék be a derpegést! Tudom, hogy sokan önök közül lenézik, sőt kártékony, alpári okádékságnak tartják a RTL valóságshow-ját, ezért negligálják, egyesek egyenesen bojkottálják a műsort. Sőt, soha egy pixelt sem láttak ebből a szennyből,

AZT SEM TUDJÁK, HOGY KIK EZEK AZ "EMBEREK"!!!

Nagyon helyesen. Mi viszont napra nap hajlandóak vagyunk feláldozni magunkat és szellemi épségünket. Befogott orral, émelygő gyomorral leülünk a képernyő elé, és mérgezzük magunkat ezzel a vizuális ciánnal. Tinódi Lantos Sebestyénként gázolunk a vértől és egyéb testnedvektől bűzös mocsárban, és tudósítjuk önöket, a művelt közönséget arról, hogyan is szórakozik a pórnép, a legalja, a napiszar népe.

VV7_3

BombaJó hírem van!

A Való Világ megváltozott. Nem vett 180 fokos fordulatot, de valami elindult. És figyelem, ebből még valami szimpatikus is kisülhet. Ez már bőven nem csak az a farokhelikopterezős, gyóntatószéken recsegve fingós, péniszgipszelős, szilikonos szájjal köpködő vásári mocsok, mint volt.

A klasszikus értelemben vett humanizmus költözött be a világba.

Azzal, hogy a szerkesztők beválogatták VV Danit, az értelmiségit, a villa egy picit a kultúra és a tudományok temploma is lett. Kiművelt Dani már a beköltözéskor bizonyította szellemi felsőbbrendűségét:

Fuha, ez elég komoly. Ez kemény. Ez a legnagyobb királyság. Azé itt elleszünk. Itt elleszünk azért, asszem. Kemény. Az a királyság. Kiváló itt. Jól elleszünk. Ez remek. Ez kurva kemény itt. Amúgy ez nagyon durva.

De azóta baseballsapkás Márai Sándorként adásról adásra csiszolja játékostársai és persze a tudásra fogékony nézők elméjét. Nem csak az általános műveltség alacsony szintjén, hanem a magaskultúra és a tudományok szinte minden területén bizonyította jártasságát.

Biológia - genitália

 

Irodalom - Háború és béke

Történelem - Sztahanov

Űrkutatás

VV Értelmiségi tudására szükség is van, mert vannak olyan szellemi egysejtűek a villában, mint például VV Dóri, aki szerint azért fix, hogy földönkívüliek építették a piramisokat, mert azokban sosem rohad meg a hús. Sok dolga van még VV Dánielnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.