Légy része valami igazán híresnek!

hirdetés
2014 december 15., 13:57
comments 26
ad

Légy része valami igazán híresnek! „The Wall of Fame” néven sajátos fejlesztést indított útjára az ünnepek alkalmából a The Famous Grouse. Skócia elsőszámú whiskyjének jóvoltából a Ferenciek terén található épülethálón láthatja viszont magát az, aki saját fotójával tervezi meg egyedi címkés palackját. A játék során nem csupán pár perc hírnevet, de egy-egy üveg limitált whiskyt, vagy akár egy exkluzív skóciai hétvégét is nyerhetnek a legszerencsésebbek.

Kedvenc whiskyd saját fotóddal és szövegeddel ellátva? Mindezt nem csupán megtervezheted, de meg is oszthatod a nagyközönséggel, vagy akár haza is viheted az applikációban megjelölt hipermarketek egyikéből!

A The Famous Grouse egyedülálló, ünnepi akcióval zárja az évet. A márka vadonatúj alkalmazásának segítségével bárki egyedi címkével lepheti meg ismerőseit, vagy akár saját magát. A résztvevők nem csupán kreativitásukat élhetik ki, de a címke nyomtatását is igényelhetik, amelyet bármely, általuk vásárolt 0,7 literes The Famous Grouse palackra ragasztanak fel a Famous hostessei a főváros nagyforgalmú hipermarketeiben.

És ez még nem minden: a perszonalizált palackokat Budapesten, a Ferenciek terén található interaktív épülethálón, egy 7 méteres palackon láthatják viszont a játékosok egész decemberben, a feltöltést követően akár néhány percen belül!

TFG_El_Diablo_Final

A nem mindennapi élmény mellett a márka nyereményekkel teszi még izgalmasabbá játékot: a saját címkét tervezők között ugyanis hetente három üveg 0,7 literes The Famous Grouse skót whisky talál gazdára, a feltöltött, személyre szabott címkével ellátva. Illetve további, heti három palackkal lepi meg azokat, akik a #TheFamousGrouse hashtaggel képet posztolnak az épülethálón megjelent egyedi palackról nyilvánosan a Facebookon, vagy az Instagramon.

A fődíj pedig nem más, mint egy kétszemélyes hosszúhétvége a The Famous Grouse hazájába, a skóciai Edinburgh-ba, amelyet azok között sorsolnak ki, akik legalább egyszer címkét igényelnek a thewalloffame.hu weboldalon.

December 1. és 31. között oszd meg Te is Budapesttel egyedi címkés whiskydet, válj híressé és nyerd meg saját palackodat, vagy a legtutibb karácsonyi ajándékként zsebeld be a kétszemélyes skóciai utat!

Kövess minket, és tudj meg még többet:

https://www.facebook.com/TheFamousGrouseHU

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.