A Fidesz nagyon barátkozna a németekkel

POLITIKA
2014 december 16., 18:56
comments 58

A német Konrad Adenauer Alapítvány kapta az idei - tizedik alkalommal odaítélt - Polgári Magyarországért Díjat. Az elismerést Frank Spengler, a szervezet magyarországi képviseletvezetője vette át Mádl Dalmától, az első díjazottól és Balog Zoltántól, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumának elnökétől, az emberi erőforrások miniszterétől kedd este a Gellért Szállóban - írja az MTI.

Az eddigi díjazottak: Mádl Dalma (2005), Dr. Schmidt Mária, F. Kovács Attila és Kovács Ákos (2006), Ékes Ilona és Dr. Gaudi-Nagy Tamás (2007), Kopp Mária és Skrabski Árpád (2008), Lezsák Sándor (2009), Wilfried Martens (2010), Duray Miklós (2011), a Békemenet (2012). 2013-ban pedig a dunai árvíz ellen védekező Füsi Csaba és Miletics Andrea házaspár, Szilvágyi Gergely, és a kárpátaljai Derceni Egyházi Önkéntes Tűzoltók kapták a díjat.

A Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumának elnöke Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter, a kuratórium tagjai Kövér László ésBorbély Györgyné. Az alapítvány főigazgatója a szintén fideszes Gulyás Gergely.

Ahogy egy olvasónk felhívta rá a figyelmünket, a Konrad Adenauer alapítvány 2004 óta több mint 248 ezer euróval, azaz körülbelül 77,5 millió forinttal támogatta a Polgári Magyarországért Alapítványt a magyar szervezet honlapja szerint.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.