18 év után fogták el a budapesti éjszaka "hírhedt verőlegényét"

Tbg
bűnügy
2014 december 17., 07:43
comments 46

Van úgy, amikor a rendőrség váratlanul elkezd olyan ügyeket megoldani, amire sokáig nem volt képes. Így van ez a Portik Tamás-körüli ügyekkel is, most újabb valamikori verőlegényeket kaptak el:

Mióta elkapták a hírhedt maffiózót, sorra oldódnak meg megoldatlan ügyek, ilyen pl. az 1996-ban, a Kerepesi úti ügető többször is meglőtt hajtó esete. L. Csabát a fején érte az egyik lövés, a testén a másik kettő, de túlélte a merényletet.

A TEK videóján látszik, ahogy a társaságot fülön csípik. Érdekes látni, hogy szemben az ugyancsak lekapcsolt Ökrös Escobarral, a kilencvenes évek rémei még nem foglalkoztak sokat a testépítéssel.

A gyilkossági kísérlet miatt négy ember fogtak most el a a rendőrök: a 49 éves budapesti T. Györgyöt és három társát, az 52 éves T. Jánost, az 54 éves T. Józsefet és a 43 éves B. Lászlót, számolt be a Police.hu és az MTI.

A Népszabadság T. Györgyről korábban megírta, hogy a budapesti éjszakai élet egykori "hírhedt verőlegényével" együtt őrizetbe vették két testvérét is.

Az ilyen ügyekben mostanában remekül értesült Pesti Srácok pedig azt írta, a '90-es évek megoldatlan leszámolásait elkövetők elfogásán dolgozó nyomozócsoport birtokában több olyan vallomás van, amelyek szerint Portik Tamás elszámolási vita miatt adhatott megbízást a Prisztás József lovaival is versenyző fogathajtó lelövésére.

Prisztás Józseffel ugyancsak 1996 novemberében végeztek Óbudán. (MTI/Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.