Az IS százötven nőt végzett ki, mert nem voltak hajlandóak hozzámenni terroristákhoz

külföld
2014 december 17., 14:42
comments 175

A török média számolt be arról, hogy a szélsőséges dzsihádista terrorszervezet újabb tömeggyilkosságot követett el Irakban.

Az iraki emberi jogi minisztérium által kiadott közlemény szerint a terroristák Al Ánbar tartományban, Falludzsában végezték ki áldozataikat. A török Andalou hírügynökség szerint az áldozatok közül többen állapotosak lehettek. Bűnük az volt, hogy nem voltak hajlandóak hozzámenni a számukra kinézett harcosokhoz.

A térségből rengetegen el is menekültek az IS harcosai elől, miután több száz helyi lakost fenyegettek meg halálosan. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.