A dortmundi Marco Reus a német utak hülyegyereke

futball
2014 december 18., 12:35
comments 14

Jó, a precíz német nyilvántartással is lehet gond, ha a négy év alatt elkövetett ötödik gyorshajtás után vették csak észre, hogy amúgy jogosítványa sincs a 25 éves német focistának. Reus 18 évesen vett ugyan vezetésórákat, de nem vizsgázott le. 2011 óta kapdosták el, rendre leszarta, most meg annyi büntetése összegyűlt, hogy 540 ezer eurós büntetést kapott, ezt a havi 180 ezres kerestéhez igazították. A Bild szerint ez az eddigi legmagasabb büntetés Németországban közúti szabálytalanságok miatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.