Még egy fesztivált húzott be Zamárdi

fesztivál
2014 december 18., 12:30
comments 21

Költözik Aligáról a B My Lake, 2015-ben Zamárdiban zakatol a négynegyed és szorul az állkapocs. A legtechnósabb magyar fesztivált a Sounddal megegyező helyszínen, hátában a szintén harmadszorra megrendezendő Strand fesztivállal, rendezik majd meg. Az időpont: augusztus 19-20-21-22.

volt_fejlec

Lobenwein Norbert a Nagyon Balaton fesztiválok főnöke szerint Zamárdival több éves megállapodást kötöttek, nem csak a Sound és a Strand folytatásáról, hanem a B My Lake tartós költözéséről is. Így a település

"nem csak Magyarország hanem a régió fesztiválfővárosává válik a nyár folyamán,"

ezt már Fülöp Zoltán főszervező mondta. A négy napos bulira a Deadcode közel 120 DJ-t szervez le. (Soundhead)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.