Az almalét elviselhetetlen könnyűsége

zene
2014 december 21., 07:58
comments 19

Az előző este kólintásai miatt sajgó fejjel és lélekkel induló hétvégi délelőttökre kitalált sorozatunkban most egy igazán sokszínű válogatás következik. A héten a Képzelt Város csellósa, Barta Gyöngyi rakott össze egy mixet.

A Képzelt Város a viszonylag kisebb, de nagyon pezsgő hazai posztrock-színtér egyik legizgalmasabb zenekara, a műfaj zajos-gitáros kereteit is szétfeszítő, saját atmoszférát teremtő hangzással. A jövőre tízéves zenekarnak decemberben jött ki új klipje és egy öt számos kislemez is, ez meghallgató és megvásárolható Bandcamp-oldalukon. Mellette még Facebookon és a zenekar honlapján lehet többet megtudni róluk. Következő koncert december 29-én lesz a Middlemist Reddel közösen.

444_hangOver_#77 - Barta Gyöngyi (Képzelt Város) by !!444!!! on Mixcloud

A mai, műfajokon átkalandozó válogatás pedig nagyszerű terápiát nyújt minden nehezen induló naphoz, kellemes ébredezést kívánunk. A mix mellé leírásként egyetlen mondatot kaptunk, ez lett végül a cikk címe. A mix borítóképe  Jauernik Zsófia Vágjunk bele! című festményéből készült.

kepzelt_borito

Sorozatunknak ez már sokadik alkalma volt, a korábbiakat itt lehet végighallgatni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.