Hende Csaba szerint diszkriminatív és igazságtalan az új útdíjrendszer

közlekedés
2015 január 02., 17:37
comments 126

Hende Csabának "kifejezetten olyan információi" voltak, hogy Vas megyében nem lesznek fizetős utak. Annyira biztos volt ebben, hogy december 30-án még nyilatkozott is róla. Aztán január 1-én fizetős lett a 86-os számú főút. Hende Csaba szerint ez

„diszkriminatív és igazságtalan”,

mert ez egy olyan út, "amely még nem készült el". Majd a kritika élét finomítandó megdicsérte a kormányt, hogy az több mint százmillió forintot költött az el sem készült útra, amire most útdíjat vetett ki. Majd közölte, hogy reális esélyt lát a helyzet megoldására, például már egyeztető tárgyalást is kezdeményezett minisztertársával, Seszták Miklóssal.

Hende Csaba Szombathely egyéni országgyűlési képviselője. (Via Vaol.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.