A Minecraft alkotója elhappolta Beyonce és Jay Z elől a hollywoodi álomházat

KULTÚRA
2015 január 04., 13:41
comments 220

Beyonce és Jay Z elbukta a licitet Beverly Hills legdrágább házáért. Bár ők is pont ugyanannyit, 70 millió dollárt (~18,5 milliárd forintot) ajánlottak a házért, a nyertes a Minecraft alkotója, a svéd Markus Persson lett, mert ő

készpénzben tette le az összeget.

A ház mellé több láda dom Perignon pezsgő is járt. A ház minden fürdőszobájában darabja 5600 dolláros Toto Neorest vécé van, vagyis csak a vécék annyiba kerülnek, mint egy közepes budapesti lakás: 84 ezer dollárba, vagyis kb. 22 millió forintba. (Via Forbes, Zillow, John Aaroe Group)

photo_camera Egy másfél millió forintos Toto Neorest klotyó bármely nappali dísze lehet!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.