Habony Árpádnak nincs ideje elválni

bulvár
2015 január 15., 08:42
comments 111

A legközszereplőbb nem közszereplőnek kétszer kellett volna megjelennie a válóperén, egyszer sem sikerült. A Bors tudott meg az emberről valamit, akiről olyan keveset tudni, bár pont a házassága elég nagy nyilvánosságot kapott.

Tavaly áprilisban házasodott össze Habony Árpád, Orbán Viktor tanácsadója, aki hivatalosan nem tanácsadó, Kapócs Zsóka színésznővel. 3,5 évig voltak előtte együtt, ehhez képest az esküvőjük után napokkal már azt jelentette be a Habony Zsókává vált asszony, hogy ennyi volt.

„VÁLOK! Kérem a barátaimat, hogy ne gratuláljanak a házasságkötésemhez, mert ugyan tényleg hozzámentem Habony Árpádhoz, de már válunk. Sajnos rossz döntést hoztam (hoztunk), amikor igent mondtam, de ez kellett ahhoz, hogy végleg el tudjam engedni Őt. (...)

Az első válóperes tárgyalásról "méltányolható családi okból maradt távol", aztán októberben sem ment el a bíróságra az ember, akitől nehéz elválni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.