Az amerikai kapitalisták egy magyar (MAGYAR!) pulival (PULI!) próbálják ránksózni a cukros üdítőjüket

sport
2015 január 19., 06:47
comments 114

Az amerikai amerikaifoci-banjokság nemzeti főcsoportjának csoportdöntőjében - ahogy jellegzetes amerikai túlzással az NFL elődöntőjét hívják - a Seattle játszott a Green Bayjel. Jó meccs volt, de azok kedvéért, akik majd csak a szilveszteri összefoglalóból szeretnék megtudni az eredményét, erről most többet nem beszélnék.

Beszéljünk inkább egy reklámról, amit a meccset közvetítő Fox a negyedik negyed egyik játékmegszakításában adott. A reklámozott termék a Dr. Pepper, ami amerikaibb minden más üdítőnél. Hagyjanak a kozmopolita, atlantai Coca Colával, ez egy rendes, texasi ital, aminek a lényege, hogy ízre olyan, mintha valaki összeöntötte volna a reggeli kóláját a reggeli cserszömörcsés szájvízével.

Szóval ezt a, ne legyenek kétségeik, rendkívül egészségtelen, nagy mennyiségű koffeint és még annál is nagyobb mennyiségű izocukrot - ez pont olyan gusztustalan massza, mint azt a neve alapján gondolják - tartalmazó italt

egy magyar pulival

próbálják népszerűbbé tenni, amit ráadásul mop dognak, vagyis felmosórongykutyának csúfolnak. Eljött az ideje, hogy Rogán Antal feltegye a kérdést: miért nem látszik a puliárakban a benzinár csökkenése?(H/T Ferenc nevű olvasónknak!)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.