Szarból festette meg Zuckerberget

KULTÚRA
2015 január 23., 20:28
comments 64

A KATSU nevű amerikai művész szerint a Facebook alapítóját nem csodálni kellene, hanem kifigurázni, ezért festette meg ürülékből a portréját.

Abból, amit a Vice-nak mondott úgy tűnik, hogy elég macerás volt az egész: thai kaját evett, egy tükör segítségével szart bele egy műanyagdobozba, rengeteg műanyagkesztyűt elhasznált munka közben, és egy orvosi maszkban, füstölők mellett alkotott. Azt mondta, hogy nehéz szarral dolgozni.

A képet most New Yorkban állították ki, aztán elárverezik, de a művész előre figyelmezteti az érdeklődőket, hogy a szar hamar megfakul. Az alkotást itt tudják megnézni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.