Itt lehet élőben követni, hogyan csap le New Yorkra az óriás hóvihar

időjárás
2015 január 26., 19:43
comments 63

Ezen a webkamerán keresztül, egyetlen utca élőképe látszódik. Aki meditatív és meglehetősen eseménytelen programot keresett magának ma estére, az itt ellehet. Az Egyesült Államok négy államára (New York, New Jersey, Connecticut és Massachusetts) hirdettek ki szükségállapotot, mindenkit arra kértek, hogy maradjon otthon. Mint a felvételen is látható, ezt egyelőre nem mindenki tartja be. Az életveszélyesnek minősített vihar 60-90 centi hóval és 70-90 km/órás széllel érkezik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.