172 milliárdért veszünk új helikoptereket

hadsereg
2015 január 27., 11:30
comments 260

Az Index cikke szerint ma jelentette be Hende Csaba, hogy 172 milliárdért veszünk 30 helikoptert. Ami nem is rossz, tekintve, hogy a magyar honvédség éves költségvetése 260 milliárd. Persze a 30 helikopter nem csak a katonaságé lesz majd, egy füst alatt lezavarjuk a tűzoltóság, a rendőrség és a mentők helikopterállományának a megújítását.

Hende azt ígéri, hogy az „összes” helikoptergyártó számára teremtenek versenyhelyzetet. Az egyik cég hirdetései már hónapok óta rotorként pörögnek a jobboldali sajtóban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.