„Kuss legyen!” kiáltással szegezte pisztolyát a hangosan éneklő fiatalokra Adyváros réme

bűnügy
2015 január 27., 09:06
comments 115

A győri rendőrségre január 24-én érkezett bejelentés, hogy Győr-Adyváros területén egy férfi fegyverrel fenyegetőzik.

Az egyenruhások a megadott személyleírás alapján pár perc múlva igazoltatták a középkorú férfit. Egy csőre töltött Browning típusú gáz-riasztó fegyvert foglaltak le. A pisztoly tárában három darab lőszer volt illetve táskájából további hét hasonló kaliberű töltény került elő.

Pisztoly

Az igazoltatás alá vont a rendőröknek elmondta, hogy viselési engedélye nincs és félelme miatt tartotta magánál a fegyvert. A véneki férfi egy hangosan éneklő párral került konfliktusba.

Előzetes szóváltást követően fegyverét a fiatalokra fogta és közölte velük, hogy „kuss legyen”.

A megriadt helyi lakosok sérülésmentesen elfutottak és értesítették a rendőrséget. A Győri Rendőrkapitányság az 57 éves véneki lakos ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.