Az előző görög miniszterelnök nem árulta el utódjának, hogy mi a jelszó a wifihez

külföld
2015 január 28., 19:17
comments 112

Antonisz Szamarasz nem tud szépen veszíteni. Egyrészt, megszakítva egy régi hagyományt, nem várta utódját, Alekszisz Ciprászt hétfőn a hivatalban, hogy ünnepélyes keretek között menjen végbe az átadás-átvétel, és hogy sok sikert kívánjon az új kormányfőnek.

Az új kormány tagjainak viszont utána egy ennél gyakorlatibb, de szintén elég szimbolikus problémával is meg kellett küzdeniük. A Spiegel cikke szerint Szamarasz távozó stábjától azt sem tudták megtudni, hogy mi a jelszó az internethez a miniszterelnökség épületében. Ezért aztán egy napot csúszott az is, hogy a kormány honlapján szereplő információkat lecseréljék, és egy teljes napon át ültek úgy benn az irodákban az új hivatalnokok, hogy rendesen kommunikálni sem tudtak egymással.

De legalább így több volt idejük tárgyalni az oroszpárti koalíciós partnerükkel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.