Esküvőről loptak, majdnem egymásnak esett a két család

bűnügy
2015 január 28., 13:08
comments 41

Január 17-én Budapesten, az Oktogonnál esküdött egy fiatal pár, a gratulációnál jelezte az egyik vendég, hogy eltűnt a széktámlára akasztott táskája. A két család először a másikon kérte számon a táskalopást, és viszont. De a helyszínre érkező járőrpáros elővette nyomozói észjárást, és arra kérte a násznépet, hogy nézzék végig együtt az ott készült fotókat videókat, hogy van-e rajta olyan személy, akit senkit sem ismer. Volt. Tíz perc alatt találtak egy középkorú nőt, aki ott volt a teremben, mégsem ismerte senki. A rendőrpáros a nő képét elmentette telefonjára, majd körözni kezdtek a környéken. A 4-6-os Wesselényi utcai megállójában megtalálták a hölgyet, aki annyira meglepődött a rendőrökön, hogy bevallotta, hogy ő lopta el a táskát. Az 57 éves Antalnét előállították. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.