Visszatért a sírból az elgázolt macska

ÁLLAT
2015 január 28., 15:29
comments 41

Látta a Kedvencek temetőjét, ami úgy kezdődik, hogy egy régi indián temető segítségével visszahozzák az életbe a család elütött macskáját? Akkor ismerős lesz ez a floridai történet. Ellis Hutson az út mellett találta meg a macskáját, Bartot vérbe fagyva. Nem volt ereje eltemetni a kedvencét, ezért megkérte egy ismerősét, hogy hantolja el az állatot.

Öt nappal később kopogott az ajtaján a szomszédja, kezében a macskával. A kertben találta az éhes és szomjas, nagyon rossz bőrben lévő állatot. Valószínűleg kiásta magát a sírból. A döbbent gazdája szerint egyértelmű, hogy az állat halott volt öt napja. Állatorovoshoz vitte. A macskát műteni kellett, eltört az álkapcsa, és az egyik szemét el kellett távolítani. De egy héten belül hazamehet. (BBC)

photo_camera Fotó: Humane Society of Tampa Bay

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.