Jól öltözött fegyveres hatolt be a holland állami tévébe

külföld
2015 január 29., 20:48
comments 109

Fegyverrel fenyegetőzve próbált adásba kerülni egy férfi a holland közszolgálati tévében. A jólöltözött - jó szabású fekete öltönyt és nyakkendőt viselő - férfi egy hangtompítós pisztollyal fenyegette meg az egyik stúdió vezérlőszobájában dolgozókat.

Végül nem került adásba, mert a tévé megszakította műsorát.

Tíz perccel később rendőrök érkeztek a helyszínre és elfogták a férfit. Senkinek nem esett bántódása, de nem is derült ki, hogy a férfi mit akart élő egyenes adásban közölni az országgal.

A tévé igazgatója, Jan de Jong szerint egyelőre nem tudják, hogyan juthatott át a férfi a szigorú biztonsági ellenőrzésen. (Via RT)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.