https://img.444.hu/lelle-szovjet-hajó-balatoni-hajózási-zrt-01.jpg

Leharcolt szovjet hajót vett a Balatoni Hajózási Zrt.

balaton
2015 január 29., 12:56
comments 74

A Balatoni Hajózási Zrt. nemrégen vásárolt, Lelle típusú hajója a Sió-zsilipben várakozik Siófokon. A társaság stratégiai beruházásai között szerepel az elavult vízibuszok cseréje. A felújításra szoruló, 33 méter hosszú hajó 1977-ben a Szovjetunióban készült. 1999-ben utasszállítóként teljesített szolgálatot a Dunán, majd 2011-től az Operetthajó Kft. üzemeltette séta- és rendezvényhajóként. A hajó felújítás után várhatóan egy év múlva fog üzembe állni a Balatonon. (Fotók: Varga György / MTI)

Lelle típusú hajót vásárolt a Balatoni Hajózási Zrt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.