Igazi rapháború: Suge Knight kocsival ölt embert

Popkult
2015 január 30., 08:38
comments 42

A 49 éves Marion „Suge” Knight csütörtök délután egy NWA-ről szóló film (Straight Outta Compton) forgatásán verekedett, majd egy gyorsétterem parkolójában elütött két embert, és elmenekült.

A Los Angeles-i rendőrök szemtanúkra hivatkozva mondták, hogy mivel cserbenhagyásos gázolás volt, gyilkosság miatt keresik Knightot. A tanúk szerint Knight követte az áldozatait, majd áthajtott rajtuk, visszatolatva megint áthajtott rajtuk, és még egyszer átment rajtuk. Az egyik ember meghalt, a másik megsebesült – Knight állítólag ismerte őket.

Az ügyvédje azt állítja: baleset történt, és a védence fel akarja magát adni.

A rap-CEO kocsiját 20 mérföldre Comptontól, egy feketék és latinók lakta környéken találták meg. Knightot nem találták meg, így körözést adtak ki a „fegyveres és veszélyes” férfi ellen. (Update: feladta magát.)

suge knight

Suge Knight és Dr. Dre együtt alapította 1991-ben, a Death Row Recordsot. Knight vezette 1996-ban az BMW-t, amiben Tupac Shakur ült, amikor lelőtték. Knight az elmúlt 20 évet felváltva a börtönben, a malibui villájában és Hollywoodban töltötte.

Tavaly Chris Brown buliján egy lövöldözésben több golyót kapott, de túlélte. Az ügyvédje azzal védekezett, hogy még most is ebből épül fel, és menekült. (The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.