Kutya idő van, de akár 11 fok is lehet ma

időjárás
2015 január 30., 06:09
comments 9

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, és mint azt ma reggel tapasztaltam: tiszta latyak minden.

hőtérkép eső január 30

Egy mediterrán ciklon hoz többfelé sok vizet (esőt, havas esőt, de délután nyugaton havazás is lehet). Helyenként zivatar is kialakulhat.

Erős, viharos délkeleti szél is lehet, ami délután északnyugaton északnyugatira fordul. Az Országos Meteorológiai Szolgálat viharos szél, havazás, hófúvás és a sok eső miatt is több megyére adott ki figyelmeztetéseket.

Délután 2-11 fok várható, délkeleten lesz a legmelegebb – írja az Időkép. A met.hu szerint 10 fok körül Baranya megye déli és az Alföld déli meg keleti felén lehet.

Eddig több mint 80 esethez kérték a tűzoltók segítségét a csütörtökön kezdődött havazással összefüggésben, általában árokba csúszó, az úton keresztbeforduló, elakadó járművekhez, valamint koccanásos balesetekhez riasztották a tűzoltókat – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.