Ha szeret tomboló tengeren hajókázva berúgni, ne hagyja ki ezt az üzletet

külföld
2015 február 01., 09:25
comments 89

Ha

világ életében másra sem vágyott, mint nyugodtan poharazgatni egy hajó tattján a tomboló viharban,

és

van fölös 180 ezer dollárja,

akkor most azonnal kattintson! Eladó a Lockheed Martin kísérleti hajója, a Sea Slice, amit speciálisan arra terveztek, hogy még a háborgó tengeren is gyorsan és zökkenőmentesen haladjon.

sea_slice

A különleges kialakítású, négyosztatú hajótestnek hála a hajó 30 csomós (56 km/h-ás) sebességgel tud átvágni akár négyméteres hullámokon úgy, hogy közben alig imbolyog.

A viharban száguldva ivás pedig simán kárpótolhatja a vevőt a kabin kicsit spártai körülményeiért - a hajót eredetileg nem hobbicélokra fejlesztették, ezért a hajótérben háromemeletes priccseket alakítottak ki. Konyha azért akad, de azt meg elég gusztustalan, a szocialista vegyipar legszebb pillanatait idéző linóleummal borították.

A hajót eredetileg rakétavetőkkel és 35 milliméteres gépágyúval szerelték, de ezeket most, az értékesítés előtt eltávolították. (Via The Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.