Videó a tatabányai lövöldöző elfogásáról

bűnügy
2015 február 01., 09:37
comments 74

Egész éjszaka tartó hajsza után vasárnap hajnalban a kisbéri buszállomáson fogták el a Terrorelhárítási Központ kommandósai a 33 éves, győri E. Krisztiánt.

E. szombaton az M1-es autópálya tatabánya-újvárosi lehajtójánál lévő McDonald's közelében lövöldözött, három embert is könnyebben megsebesített. Aztán autóját hátrahagyva gyalog elmenekült.

A rendőrség ellenőrzőpontokat állított fel a környéken, de végül nem ezeken akadt fenn. A kisbéri buszvégállomáson ütöttek rajta, egy buszon fogták végül el:

A rendőrség közleménye szerint E. ismerte áldozatait, velük együtt érkezett autóval Győrből Tatabányára. Több emberen elkövetett emberölés kísérletének gyanújával vették őrizetbe, kihallgatása folyamatban van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.