Kirúgták az NFL-edzőt, ezért át kellett alakítania tetoválását

sport
2015 február 03., 21:33

Rex Ryan a Buffalo Bills amerikai foci csapatának vezetőedzője lett, miután decemberben elküldte hat év után a New York Jets.

Bár az NFL-edzőnek lenni nem egy nyugdíjig szóló megbízatás, Ryan nagyon elkötelezett volt a Jets iránt, ezért még tetoválást is csináltatott, feleségéről, amint egy Jets-mezben pózol.

Ezt eltüntetni nyilván nem lehet könnyen, ezért egyszerűbbnek tűnt átalakítani. A Super Bowl hétvégéje alatt Ryan elment egy tetoválószalonba, és a feleségén lévő mez Jets-re utaló zöldjét átszíneztette a Bills kékjére.

Szintén a gyászmunka keretében, Ryan állítólag megszabadult minden Jets-kiegészítőtől, amit az elmúlt hat év során összegyűjtött. (Independent)

Update: dehogy a mellkasán, már összevissza írok mindent :(

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.