Orbán Viktor lelépett

POLITIKA
2015 február 05., 13:29
comments 138

Miközben mi épp megírtuk, hogy alig lehet valamit tudni a Fidesz mezőkövesdi frakcióüléséről, több sajtós kolléga szerint is zseniális trükkel szerelte le a nyilvánosságot a frakció sajtóosztálya: bár korábban a hidegben várakozó médiamunkásoknak azt mondták, hogy nem lesz sajtótájékoztató, de a kérlelések hatására végül mégis kimentek beszélni az újságírókkal – csakhogy pont abban az 5 percben, amikor épp mindenki gyorsan elugrott egy kávéért.

Délután egy körül megint belestünk az ebédlőbe, ahol újabb fideszes nagyágyúkat találtunk. Közben, bár a frakcióülés tegnap délután kezdődött, tehát kb. a felénél tartott, Orbán Viktor konvoja már alig valamivel egy óra után elhagyta a frakcióülést. (Helyszíni újságírók szerint Pintér Sándor, L. Simon László és Trócsányi László pedig még korábban távozott.) Tehát semmi sem történt, de íme a semmi legizgalmasabb pillanatai:

Semmiről nem szóló életképek, amik csak nekünk vannak meg

photo_camera Gulyás Gergely ivás közben szpottolta, hogy szpottoljuk
photo_camera Kövér László egy csíkos ingre húzott csíkos mellényben vadította meg a digitális technikát, miközben Seszták Miklós ellen-Németh Lászlónéval beszélgetett. (A háttérben Budai Gyula rabolt rá egy nagy tálra.)
photo_camera Az esemény jelentőségét szépen ábrázolja, ahogy Gulyás Gergely kortyolgatott, miközben mögötte Fónagy János csemegézett

Funfact: a madár, amit a hotel előtt láttunk, egy tengelic volt. Többen eltalálták, úgyhogy itt van Németh Szilárd az Úr 2015. esztendejének 36. napján:

photo_camera A csepeli birkózó-életpálya modellje Matyóföldön

Ács Dani, Herczeg Márk

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.