Horthy ellen és mellett is tüntettek ma a Szabadság téren

divat
2015 február 08., 11:37
comments 311

Az ifj. Hegedűs Lóránt vezette Hazatérés templomában zajlott egy megemlékezés, mert Horthy Miklós 58 éve ezen a napon halt meg.

Ezt örökíti meg ez a kép:

photo_camera Fotó: Mohai Balázs/MTI

A tér másik felén pedig kisebb ellentüntetés zajlott, ezt a Nagy Imre Társaság budapesti szervezete, a Tolerancia csoport, a Demokratikus Ellenzék csoport és az Antifasiszta Hálózat szervezte, és ezen szólalt fel Mécs Imre.

photo_camera Fotó: Mohai Balázs/MTI

A Hazatérés temploma lépcsőjén 2013 novemberében avattak Horthy-mellszobrot, az akkor készült videónkat nagyon ajánljuk megnézésre, elég erős jelenetek vannak benne.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.