A budapesti Google-irodán ámul a világ

Budapest
2015 február 16., 06:18
comments 103

A Google irodáinak az egész világon csodájára járnak, mert a cég igyekszik vidám, bukolikus környezetet teremteni dolgozói számára. Nincs ez másként Budapesten sem:

Itt a Google a magyar fürdőkultúrára és vizilabdás hagyományainkra utalt irodája kialakításával. Már ezen az egy képen is látszik, hogy a dombos-legelős szobából nyíló tárgyaló padlója vizet idéz. Bent még az uszodák öltözőjéből ismert padokkal és a Hajós Alfrés sportuszoda versenymedencéjét ábrázoló posztertapétával is erősítik a hangulatot.

A dolgozók értekezlet közben a magyarokért tomboló közönség előtt szólalhatnak meg. De van itt még eredményjelző tábla és medencévé formázott kanapé, szaunának és gőzfürdőnek kinéző szoba is, a konyha pedig úgy van kialakítva, mintha lángosos volna. A belsőépítészeti koncepció kitalálása és megalkotása a Graphasel Stúdió munkája.(Via Behance)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.