Tudtam, hogy ennek a zacsinak még lesz jelentősége

életmód
2015 február 18., 11:07
comments 16

Julcsi magas, sportos srácot látott:

Az eset 2015. jan.30-án, pénteken történt a XI. kerületi Fadrusz - Bartók Béla kereszteződésénél,12:50-kor.

Szakadt az eső, amikor a pirosnál valaki bekopogtatott az autó ablakán.

Ijedtemben nagyot ugrottam,így még ő kért elnézést azon felül, hogy segíteni akart.

Meglepetésemre egy kedves, helyes, magas, sportos srác volt és megkérdezte, tudok-e róla, hogy valami kilóg a csomagtartómból. Én egy fehér Ford Fiestával voltam,ő egy fehér Peugeot 306-tal.

Sajnos a döbbenettől csak egy lagymatag "tudom, köszi!" csúszott ki a számom, ahelyett, hogy valami frappáns átkötő szöveggel rukkoltam volna elő. Ugyanis slussz poén, hogy napok óta valóban egy zacskó csücske lógott ki, védve egy repedést a víztől.

Gondolkodtam is már többször rajta, hogy ha így, ezzel a beszédes csendélettel nem kerülök ki lesifotó formájában valamelyik oltogató portálra, akkor soha.

zacsi1

Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.