Gyönyörű, egészséges patkányt videózott olvasónk a Bajcsy-Zsilinszky úti Coopban

ÁLLAT
2015 február 19., 08:25
comments 244

Az Ó utca és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán (világörökségi területen!) található az a Coop élelmiszerbolt, amelynek kirakatát olvasónk szerda este megörökítette:

És a bizonyító erejű cuki videó:

"Én lennék az első, aki sikítva futnia ki, ha itt lenne egy patkány – mondta kérdésünkre a bolt üzletvezetője, amikor elmeséltük neki, ki garázdálkodik az Unicumos üvegek között, a téliszalámi alatt. – Állandóan jön az ellenőrzés. Nem engedünk be semmit, még egeret sem. Még csótányt sem" – mondta az üzletvezető, aki szerint havonta van patkányirtás a boltban.

A tulajdonost is elértük, ő nem emlékszik, mikor irtottak utoljára, és azt mondta, ő is csak a számlák alapján tudja ellenőrizni, mikor járt irtócsapat az üzletben. A számlákból úgy tűnik, idén már egyszer járt.

"Nem tudom, mit lehetne tenni azon kívül, hogy irtatja az ember. Sajnos én is azt tapasztalom, hogy az utóbbi tíz évben elszaporodtak a patkányok Budapesten. Hiába irtjuk ki, bejön megint. A csatornákban lakik" – mondta az üzletvezető.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.