Új nyertesek az év DJ-je választáson!

hirdetés
2015 február 20., 09:52
comments 37
ad

Ballantines_MA_dj_év dj-je_logoIsmét megválasztották az év lemezlovasait a DJ-k és szavazott a közönség is a Ballantine’s szervezésében. Az Akváriumban tartott díjátadón derült fény a kik bizonyultak a legjobbaknak.
Míg az elmúlt években a szakma rendre Bárány Attilát, a közönség Sterbinszk-t választotta, idén a szakma az újabb nemzedék egyik képviselőjét jutalmazta. Newik, aki tavaly még az év felfedezettje let, idén már az év DJ-je címet is kiérdemelte a mainstream azaz populáris kategóriában. Az underground DJ-k között a tavalyi nyertes Jay Lumen tudott ismételni. A külföldön talán még a hazainál is népszerűbb DJ, kapta a legtöbb szavazatot.
A közönség még nem választotta ki a végső nyertest az online szavazásban, mivel a Ballantine’s idén újított és a három legtöbb szavazatot kapott DJ egy exkluzív partyban, a helyszínen szurkolő nézők szavazzák meg. A Mainstream DJ között a döntőbe Andro, Metzker Viki és a tavalyi nyertes Sterbinszky jutott, ők játszanak majd március 14-én a Playben, közülük választja majd ki az év DJ-jét a közönség. Az underground kategóriában Lotfi Begi, Andrewboy és Newl fért fel a dobogóra, ők március 20-án a Teslában döntik el ki a legjobb.

A DJ szövetség elnöksége választotta az életműdíjast, ebben az elismerésben idén is egy jól ismert név, a balatoni diszkók legendás alakja, Szabó Pali részesült.

A díjátató party-n ezúttal igazi gala keretében zárt körben ünnepeltek a DJ-k, a díjátadókközött DJ O’Neal szólü és a capella csapattal kiegészített beatbox produkciója oldotta a feszültséget, majd következhetett az igazi ünneplés, a Volt bárban, ahol a DJ-k egy - vagy több – pohár Ballantine’s-al gratuláltak a nyerteseknek, vagy koccintottak az elmúlt év sikereire.

Gratulálunk a nyerteseknek, a közönséget pedig még várjuk a két döntő party-n!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.