Jól nézzük meg ma a napsütést, mert holnaptól ennek vége

időjárás
2015 február 21., 10:24
comments 29

Idilli, szinte már tavaszias a szombati időjárás, az ország nagy része fölött süt a Nap, még túl hideg sincsen. Aki a hétvégére valami szabadban tölthető programot tervezett, annak érdemes ma belevágnia, holnaptól ugyanis jöhetnek az esők.

Az Időkép előrejelzése szerint vasárnap délnyugat felől borul be az ég, a keleti megyék kivételével pedig sokfelé eshet is. A Dunántúlhoz mindehhez kifejezetten erős szélmozgás is társulhat. Napközben 4-12 fok várható.

Hétfőn inkább keleten, kedden pedig ismét nyugat felől fog majd esni. Nagyon hideg azért nem lesz, 10 fok körül alakulhat a hőmérséklet. Szerdán változékony, szeles, többfelé csapadékos időjárás lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.