Itt a tavasz, mi? Éjszakai fagyokkal köszönt ránk a március :-((((

időjárás
2015 február 24., 10:36
comments 20

Március 1. a meteorológiai tavasz kezdete, ehhez képest pont az időjárás nem lesz igazán tavaszias. Napközben még úgy-ahogy az elvárásokhoz igazodik majd az idő:

valamivel tíz fok alatt lesznek a napközbeni hőmérsékletek.

Na de éjszaka! Éjszakénként kemény fagyok jöhetnek. Hogy mikortól, abban eltérnek az előrejelzések:

az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint már pénteken is fagyhat, az Időkép hétfőtől, március 2-tól jelzi ugyanezt. Előrejelzésük szerint jövő csütörtök-pénteken -4°C lehet.

Lesz csapadék is, de az előrejelzés szerint jellemzően eső. Azért eső, mert jellemzően még a hét hátralevő, a jövő hetinél enyhébb időt hozó részében várható komolyabb esőzés.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.