A keményen dolgozó emberek© az új rezsicsökkentés

politika
2015 február 27., 16:54
comments 101

Ahogy megjósoltuk, épphogy bedobta Orbán Viktor a keményen dolgozó emberek© szlogent, itt is a Fidesz aktuális közleménye. Hogyaszonydják: „Orbán Viktor kormánya képviseli a keményen dolgozó©, bérből és fizetésből élő emberek érdekeit. A Fidesz támogatni fogja a kormány azon törekvéseit, hogy a következő évek róluk és családjaik előrejutásáról szóljanak. Eddig is sok közös eredményt értünk el a magyar emberekkel: növeltük a béreket, megvédtük a nyugdíjak értékét, csökkentettük a rezsit, elkezdtük és végigvisszük a bankok elszámoltatását.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.