Biztos, ami tuti: 15 helyett 30 évre titkosítanák a paksi szerződéseket

Tbg
politika
2015 február 27., 05:38
comments 116

Csütörtök este szétküldték, péntek reggel már tárgyalnák a Parlamentben azt az újabb módosítást, amely harminc évre emelné, a tízről már így is 15-re emelt moratóriumot a paksi atomerőműbővítés szerződéseit. Mint a hírről elsőként beszámoló Origó fogalmaz: "Pedig a 15 éves titkosítási moratóriumot is bírálták - a Fidesz soraiban is. Bencsik János, a második Orbán-kormány volt energiaügyi államtitkára szerint például a közpénzből épült beruházásnál az állampolgároknak joga van bizonyos információkhoz hozzáférni." (Origó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.