Soha nem találod ki, melyik lapnak adott hosszú interjút Magyarország miniszterelnöke

POLITIKA
2015 február 28., 10:43
comments 280

Természetesen a felcsúti Puskás Akadémia honlapjának.

Az ország első számú vezetője, és a rendszerváltás utáni 25 év legjelentősebb magyar politikusa olyan fontos nemzeti ügyekről beszélt, mint

a Felcsútban focizó Tóth Balázs cipője.

Én magam sajnos kevésbé követem a Puskás Akadémia meccseit, hiszen a csapatot nem tartom érdemesnek arra, hogy játszmái miatt megszakítsam bármilyen programomat, így minden esetben, mikor az sorsom már-már olyan ösvényekre vezetne, melyek végén a Puskás Akadémia van, én általában elkanyarodok, és Puskás Akadémia nélkül élem tovább az életem.

Nade! Azt például még én is megértem az interjúból, hogy Orbán Stadionépítő Viktort nem zavarja, ha üres egy stadion, főleg, ha az a Puskásé.

„Nem tekinthetjük a munkánk fokmérőjének, hogy hány nézőnk van. Mi mindenkinek örülünk, aki eljön, aki kíváncsi a mérkőzéseinkre, de nekünk nem szurkolóhadunk van, hanem akadémiánk.”

A Puskás Akadémia pedig tök jó szakmai munkát végez, aki támadja őket, az igazából nem is őket, hanem Orbánt támadja.

„Vannak, akik nem tudják leválasztani a politikát a sportról.”

- veti ellenfelei szemére a miniszterelnök, aki eddig a magyar vezetők közül legkevésbé tudta leválasztani a politikát a sportról.

Aki elolvasná az egész interjút, ide kattintva megteheti.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.