Csak hanyatt vágom magam, vakargatom a kutyát, és nézünk ki a fejünkből

zene
2015 március 01., 07:40
comments 9

Az előző éjszaka sirámait visszhangzó hétvégi délelőttökre kitalált sorozatunkban most Budapest egyik legmegbízhatóbb bulifelelőse, Crimson készített el egy segítséget nyújtó mixet.

Szerencsére alig akad olyan hétvége, hogy ne lehetne belefutni valami eseménybe, amihez Crimsonnak akár szervezőként, akár fellépőként, de köze van. A Chrommal közösen életre hívott ikz-páros fellépései mellett a 2005-ös indulás óta tagja a Lick the Click!-bulikat szervező csapatnak, és szintén tagja a kicsavart, szokatlan elektronika előtt tisztelgő Dansmusiqnak is.  Az ikz korábbi mixeit Mixcloudon lehet megtalálni, Crimson saját mixeit pedig Soundcloud-oldalán.

444_hangOver_#87 - Crimson (ikz, Lick the Click!, Dansmusiq) by !!444!!! on Mixcloud

A vinyl only live mixhez, ami a Humming Blue Sun címet kapta, társul egy hangulatot felfestő rövid leírás is:

Van egy kéken látó napszemüvegem, csak hanyatt vágom magam, vakargatom a kutyát és nézünk ki a fejünkből. Az első fele a nézünk ki a fejünkből rész, a másodikban már mocorgunk is.

crimson_ck

Sorozatunknak ez már sokadik része volt, a korábbiakat itt lehet meghallgatni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.