Az évezred legfélresikerültebb politikai seggnyalása: beleírta a szívbe, hogy NIGE, aztán jött a dagály

POLITIKA
2015 március 02., 15:34
comments 19

Sam Gould, a brit szélsőjobboldali párt, a UKIP parlamenti képviselője úgy döntött, hogy minden eddiginél eredetibb módon fejezi ki rajongását a párt és annak vezetője, Nigel Farage iránt: a tengerparton a homokba írta, hogy

WE LOVE UKIP

egy szívbe pedig, hogy

NIGE

- ami egy betű híján valóban kiadja a szeretett vezér keresztnevét.

nige

És itt még nem volt vége: jött a dagály, Gould a parton ragadt, úgyhogy egy kőmellvéden kellett kihúznia a pártsajtósnak, Gawain Towlernek.

Nigel Farage a beszámolók szerint "kuncogott és mosolygott", amikor értesült a történtekről, úgyhogy feltétlenül megérte.

Csodálatos képek a Buzzfeeden!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.