Michael Schumacher fia a Forma-4-be igazolt

sport
2015 március 02., 13:37
comments 14

Mick Schumacher, a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher 15 éves fia szerződést kötött a Van Amersfoort Racing holland csapattal, és a a fiatal tehetségeknek kiírt Forma-4-ben indul.

photo_camera Fotó: AFP

A csapat tulajdonosa, Frits van Amersfoort azt mondta, a német versenyző tudása meggyőzte őket, és remélik, sikeres lesz az első közös szezon. Mick Schumacher az előző idényben második lett a német utánpótlás-gokartbajnokságban.

Apja, Michael Schumacher 2013. december 29-én síbalesetet szenvedett a franciaországi Méribelben, és súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Sokáig mesterséges kómában tartották, majd fokozatosan felébresztették- Néhány hónapja pedig a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.