Öregszel, de közben ismerkednél azért a Tinderen? Sajnos van egy rossz hírünk

internetek
2015 március 02., 21:36
comments 82

A legismertebb ismerkedős alkalmazás, a Tinder hamarosan megjelenik prémiumalkalmazásával. A hazai Tinder-randevú kultúráról több videót is forgattunk, ezek itt láthatóak!

Na de visszatérve az iparági hírekre, az Egyesült Államokban most érkezik a Tinder Plus, ami havonta 9,99 dollárért lesz elérhető. Ha 30 évnél fiatalabb vagy. Ha viszont idősebb, akkor 19,99 dollárért.

A Tinder közleménye szerint több tényezőt figyelembe véve lőtték be az árakat, a tesztelések során pedig azt találták, hogy a harmincnál idősebb korosztály számára kevésbé okozott gondot a drágább termék.

Angliába pedig 28 év lesz a korhatár, az alatt 3,99 fontért, fölötte pedig 14,99 fontért lehet majd előfizetni a Tinder Pluszra. A sima Tinder ingyenes marad mindenhol. A Plus ehhez képest azt ígéri, hogy ha véletlenül valakire reflexből nemet nyomtunk, és elhúztuk balra, akkor ezentúl visszatérhetünk hozzá, és nem vész el örökre a megismerkedés lehetősége. Ezen kívül a fizetős szolgáltatást igénybe vevők nem csak a közelben, hanem az egész világon kereshetnek találatokat, és nem lesznek ebben a verzióban reklámok sem. Amik egészen a múlt hónapig egyáltalán nem is voltak az alkalmazásban. (Quartz)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.