18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Véletlenül lőhették le a hajléktalan ex-bankrablót Los Angelesben

bűnügy
2015 március 03., 21:12
comments 154

Fényes nappal az utcán lelőttek a rendőrök egy hajléktalant Los Angeles utcáin vasárnap. Azóta kikerült a netre az erről készült videó, a rendőrség pedig magyarázkodni kényszerült, és több vizsgálatot is indított. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi történt, az NPR forrásai szerint szerint az áldozat a rendőr csípője, és így a pisztoly felé a nyúlt – ami egyébként működésképtelen volt. A rendőrök testén volt kamera, de azok felvételeit nem teszik közzé.

A helyi rendőrség, az LAPD persze pillanatok alatt kiderítette, hogy az áldozat 15 éve kirabolt egy bankot.

A videó elég brutális, szóval csak akkor nézze meg, ha van gyomra ilyesmihez.

(NPR, LA Times.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.