A nap egyik legfontosabb búcsújával búcsúzom

Egyéb
2015 március 05., 21:09
comments 183

Na nem az én búcsúposztom a fontos, hanem az, hogy Zane Lowe ma vezette utoljára a BBC Radio 1 esti műsorát. Többet ilyen nem lesz, Nagy-Britannia egyik leghíresebb és talán legtöbbször díjazott rádiós DJ-je ugyanis az Apple-höz megy dolgozni. 12 évig vezetett műsort a BBC-n, és ő vitte az MTV2 Gonzo című, tök sikeres sóját is, ami tinédzserkorom zenei ízlésének formálásában, és az angolom javításában is meghatározó szerepre tett szert. Lowe utolsó műsorát teljes egészében itt lehet meghallgatni. Sic transit gloria mundi. Holnap újra itt, kösz a figyelmet, jó éjt mindenkinek!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.