https://img.444.hu/feketegyörgy.jpg

Mindenki dobjon el mindent, és bámulja az évezred protokoll-sajtófotóját!

POLITIKA
2015 március 05., 13:07
comments 93

Áhítat, földön túli fényesség, béke, rend, geometrikus harmónia Szigetváry Zsolt (MTI) felvételén. (Azonnal adjanak valami nagyon nagy díjat neki!) Ha ma élne Andrej Rubljov, pixelről pixelről ezt festené meg a NER ikonjaként.

A hír hozzá így szól:

Együttműködési megállapodást írt alá Fekete György, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) elnöke és Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója a Vigadóban (ami most már az MMA birodalmának egyik része). Most már semmi akadálya annak, hogy

„minél többen értesülhessenek”

a

„hazai művészeti élet kiemelkedő programjairól”

és

„más fontos rendezvényekről”,

amelyeket az MMA szervez. (Ezt Fekete György mondta az aláírási díszceremónián.)

Az MTVA vezetője ehhez azt tette hozzá, hogy

„Közös célunk, hogy az MMA rendezvényeiről tájékoztathassuk a közvéleményt, és műsorra tűzhessük az Akadémia saját gyártású, a magyar művészeti élet egyedülálló személyiségeit bemutató filmjeit, médiatartalmait.”

Remélem, minél több pénzünket fogják költeni erre, éljen!

(MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.