Harrison Ford egy golfpályára esett kisrepülőjével

bulvár
2015 március 06., 06:10
comments 117

A hetvenkét éves Harrison Ford a Santa Monica-i repülőtérről szállt fel, majd egy Los Angeles-i golfpályára zuhant. Súlyosan megsérült, de nincsen életveszélyben.

photo_camera AFP PHOTO / JONATHAN ALCORN

A színész a baleset után ki tudott szállni a gépből, a golfozók rögtön segítettek neki, és hívták a mentőket. Ford állítólag fejsérüléseket szenvedett. A felszállástól mindössze fél mérföldnyit volt a levegőben a kétüléses, világháborús harci gép, mikor Ford értesítette a légiirányítókat, hogy szerinte a motorral valami gond van, visszafordul. A repülőtérre már nem jutott el, ezért kényszerleszállást hajtott végre, ügyelve arra, hogy ne lakott területre zuhanjon. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.